Ons Team

ZieZo Team is ontstaan vanuit een samenwerking van vrienden, die elkaar jaren geleden op het handbalveld hebben ontmoet. Als geen ander weten deze vrienden hoe het is om in teamverband te werken. Als teamgenoot weet je wat je aan elkaar hebt en weet je hoe je het beste in elkaar naar boven haalt. Bij ZieZo Team heb je dan ook nooit te maken met 1 persoon. Wij zijn écht een Team. Met discipline, expertise en deskundigheid naast senioriteit en, mét jeugdig enthousiasme.

Ieder lid van ons team is deskundig en heeft jarenlange expertise opgebouwd in zijn eigen vakgebied. Door deze krachten te bundelen staan we nog sterker in het aanbieden van het totale pakket van ziekteverzuim.

De spelers van ZieZo Team stellen zich graag aan u voor aan de hand van favoriete posities:

Jans Abbingh - FINANCIEEL ADVISEUR
Jans Abbingh – FINANCIEEL ADVISEUR
Favoriete positie: keeper

Jans houdt ervan om alle ballen in de lucht te houden, waardoor er niets langs hem glipt. Met zijn snelle reactievermogen, heeft hij uw loonadministratie in een handomdraai op orde.

06-29001287

Roel Beukema - Juridisch specialist
Favoriete positie: rechter opbouw

Roel is onze juridische opbouwer. Met zijn luide en duidelijke stem weet hij in de rechtszaak zijn gelijk te krijgen. Roel is onze specialist op het gebied van het sociaal verzekeringsrecht en aanverwant arbeidsrecht. Het gaat daarbij onder meer om advies, regie en coördinatie van samenwerking van belangenpartijen en het voeren van bezwaar- en beroepsprocedures in zowel UWV- als AOV-zaken.

06-11366225

Jaap jager Arbeidsdeskundige​
Jaap Jager - Arbeidsdeskundige
Favoriete positie: linker opbouw

Jaap is onze arbeidsdeskundige en weet zijn rapportages altijd goed op te bouwen. Met zijn lange postuur kan hij het geheel goed overzien. Jaap kijkt actief naar mogelijkheden in werk en werkvermogen en weegt de belasting en belastbaarheid van een medewerker in het werk af.  

06-42761366

Allard Prins FINANCIEEL ADVISEUR
Allard Prins – FinanciEEL ADVISEUR
Favoriete positie: verdediger

Allard is onze steun en toeverlaat als het gaat om financiën en administratie. Allard zijn favoriete taak in het handbalveld was altijd al het verdedigen. Ook in zijn werk laat hij zien dat kan daarbij fungeren als sparringpartner voor de ondernemer die daar behoefte aan heeft. Voor zowel de alledaagse zaken waar de ondernemer tegen aanloopt als ook voor financieringsvraagstukken en schadeberekeningen kan hij de ondersteuning zijn.

06-54385234

Lisa Jager FINANCIEEL ADVISEUR
Lisa Jager – Casemanager & trajectbegeleider
Favoriete positie: allround

Lisa kijkt graag naar kansen en mogelijkheden en houdt ervan om net als in het handbalveld het overzicht en structuur te bewaren. Door haar oplettendheid en creativiteit zorgt ze ervoor dat het traject voor alle partijen op een goede wijze verloopt.

06-41824408

Yara Jager FINANCIEEL ADVISEUR
Yara Jager – Casemanager & trajectbegeleider
Favoriete positie: midden opbouw

Yara gaat graag op zoek naar werkgeluk en vindt het een uitdaging om (ander) passend werk te vinden. Daarnaast is Yara onze casemanager waarbij ze graag inspeelt op de wensen van de werkgever en werknemer. Doordat Yara net als in het handbalveld de structuur weet te behouden, weet zij alles goed in balans te krijgen.

06-23349039